Плакети изготвени от рекламна агенция Райц-2 за служителите на Sensata Tehnologies

Рекламна агенция Райц-2 изготви подаръчни комплекти с плакети за служителите на Sensata Tehnologies по случай 5, 10 и 15 години от работата им във фирмата. Sensata Tehnologies произвежда сензори за автомобилната индустрия. Сред клиентите на компанията са световни производители като Volkswagen, Daimler, Fiat, Volvo, General Motors и др. Според класацията на Jobs.bg, Sensata Tehnologies е на 4 място в Top 10 работодатели в страната.

Ръководството разглежда развитието на кариерата на своите служители като споделена съвместна отговорност. Фирмата полага усилия да мотивира служителите си за придобиване на необходимите знания и умения с които да отговарят на нуждите на бизнеса, като по този начин подмогат и собствения си професионален и личен растеж.

Подходът на ръководството е не само да предостави възможности за кариерно развитие, но и да насърчи добрите резултати. От компанията оценяват и отбелязват всяка кръгла годишнина от съвместната работа със своите служители чрез специално подготвени за целта комплекти с плакети и химикалки.

Комплектите са изготвени с внимание към детайла и подчертаване на значимостта на всеки служител в дейността на фирмата. Всеки плакет е сложен в квадратна сребриста кутия с гравирано в черен цвят лого на компанията. В комплекта е включена сребриста химикалка с гравирано лого на Sensata Tehnologies. Плакета е от прозрачен плексиглас с името на конкретния служител, годините на работа в Sensata Tehnologies и подпис от Председателя на Борда на Директорите. Целият комплект е изключително луксозен и оставя впечатление за ангажираност и внимание към всеки служител.

Рекламна агенция Райц-2 предлага голямо разнообразие от рекламни сувенири и материали, които могат да зарадват, както служителите, така и клиентите и партньорите на Вашия бизнес. Благодарение на професионализма и опита може да Ви предложим различни идеи за бизнес подаръци и награди, а също и най-добрия вариант за изпълнение на всеки проект.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Sensata

Плакети за служителите на Sensata Tehnologies – признание от работодателя за съвместната работа