Рекламна агенция РАЙЦ-2 отпечата продуктов каталог на Knauf – Традиции и иновации в строителството.

Нашият клиент Кнауф България, ни довери изработката и отпечатването на продуктовия си каталог за иновации в строителството. Набляга се на жилището, като стандарт на живот.

Опоменават се следните предимства на иновативните средства за стройтелство:

Отлична термоизолация, Ефективна звукоизолация, Повишена защита при пожар и Възможност за уникален дизайн.

Специално място в продуктовия каталог на Кнауф България, заемат  Cleaneo Akustik-Чист по пророда продукт, Sonicboard- Немският стандарт в гипсовите плоскости, Гипсфазер – Проектиран за успех и фасадни системи, Финишна фасадна мазилка ADDI за EPS и каменна вата.Набляга се и на MP 75 SL супер лека гипсова мазилка за машинно нанасяне. Подканва се и към използване на грундове Кнауф, част от една перфектна система.

Изработката на каталози е комплексна услуга, която включва същинската им направа, набирането на текстове, обработката на снимки, форматирането им, подборът на размери, щанцоването и шиенето им, както и наслагването на селективен или частичен лак.

Общи параметри на продуктовия каталог:

Зададените параметри на каталога ни е А4, а като обем включва 86 страници с четири корици и предпочетени 3 разделителя в него. Всеки разделител е с  точно определено място в продуктовия каталог и изтъкнати качества на определени видове продукти на Кнауф.

1-ви разделител 2 стр./1 л/ след 30 стр.

На първия разделител  и първата страница е изобразен и са изтъкнати ползите от Cleaneo Akustik – Чист по природа продукт вече познат ни от предишни наши статии.

На втората страница от първи разделител е опоменат немският стандарт в гипсовите плоскости – Sonicboard. Ползите са по-висока Плътност, по-висока Звукоизолация, по-висока Здравина.

2-ри разделител 2 стр./1 л/след 42 стр.

На първата страница от втория разделител е изписано Knauf  в жилището –  Стандарт на живот.

На втората страница от втория разделител е наблегнато на Гипсфазера – Проектиран за успех.

Качествата са му, изключителна здравина, дълготрайна ефективност и надеждна защита.

3-ти разделител 2 стр./1 л/ след 64 стр.

На първата страница от  третия разделител са опоменати фасадните системи Кнауф.

Финишна фасадна мазилка ADDI за EPS и каменна вата. Качествата които притежава са:

Устойчивост на цветовете, водоотблъскване,  паропрокливост.

На втората страница от третия разделител е поставен  супер лека гипсова мазилка за машинно нанасяне MP 75 SL  и се изброяват неговите спецификации:

Продукт от природата, ниска разходна норма, подобрена топло – и звукоизолация, повишена паропропускливост.

Цветността на разделителите и на тялото е пълноцветен печат, като същото се отнася и за корицата но тук имаме малко по-вече екстри. Добавено е мат ламинат плюс  частично UV лак гланц едностранно. Хартията на която е отпечатан каталога е 130 грама мат за тялото и 250 грама мат за корицата. А добавените разделители са на хартия 200 грама мат. Технологията на лепене на каталога е термолепене. Издаден е в тираж  1000 броя.

Нашите специалисти от Реклмна агенция РАЙЦ-2, работят усърдно по изготвянето на предпечата,  по заданието на проектите. Целим прагматичност и постигане на високи резултати в областта на офсетовия, а и дигиталния печат.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Печат на продуктов каталог на Knauf – Традиции и иновации в строителството