С помощта на Рекламна агенция Райц-2 бяха подготвени наградите за училище St. George International School във връзка с провеждането на международно състезание за ученици „THE WORLD SCHOLAR’S CUP 2018 SOFIA ROUND”. В състезанието взеха участие 200 деца от различни държави в различни възрастови групи. За втора поредна година училище St. George International School е домакин на подобно събитие. St. George е училище, което  съчетава най-доброто от британската и българската образователни системи. Училището се развива и предоставя висококонкурентно образование на своите ученици. Изграждат се личности с богата обща култура, ориентирани в динамично променящия се съвременен свят. Получените награди на състезанието от участниците от St. George са красноречиво доказателство за високата степен на престижното обучение.

Наградните купи са разделени на три категории с по три различни степени. Видовете купи са внимателно подбрани с подходящ стил и визия за всяка отделна категория. Надписите с призовете и логото на състезанието допълват цялостната визия на купите в съответствие с темата на мероприятието.

Рекламна агенция Райц-2 предлага организиране на събития по разнообразни поводи – корпоративни партита, тиймбилдинг, конференции, рекламни кампании, обществени и частни инициативи, промоции, коктейли и лични празници. Доверете се на професионализма на екипа от агенцията за организацията и провеждането на Вашите специални събития.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Kupi

Отличници и награди на международно състезание в училище St. George International School