Меню с корици от еко кожа за пиано бар „Chicago” от рекламна агенция Райц-2

Рекламна агенция Райц-2 изработи оригинално меню от еко кожа за известния пиано бар „Chicago”. Корицата е в черен цвят, който отговаря на елегантната тъмна гама на интериора. Размерът на менюто е 115 / 300 мм. Качественият двуцветен ситопечат представя с ефектен контраст върху черния фон логото на ресторанта. Тялото на менюто се състои от три листа пълноцветен дигитален печат на 300 гр. хартия мат. с мат. ламинат, захванато с 4 винтчета.

Пиано бар „Chicago” е любимо място на столичани, което означава, че всеки детайл е от значение, а представянето и рекламата трябва да бъдат на необходимото ниво. Дизайнът на менюто напълно отговаря  на комфортната атмосфера и вечерният дух на бара. Корицата от еко кожа създава впечатление за стил и лукс и поставя заведението в специална категория – с подбрани питиета и хубава музика.

Рекламна агенция Райц-2 предлага цялостни решения в печатната реклама, а комбинирането на различните видове печат дава възможност за максимално постигане на желания ефект. Професионалистите от агенцията могат да предложат варианти за дизайн и свети за избора на печат в съответствие с избраните материали.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Оригинално меню с корици от еко кожа за пиано бар „Chicago”