Визитки изготвени от Райц-2 за „Къщата с Параклиса” с. Борово, в централната част на Родопите

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати визитки за „Къщата с Параклиса” – къща за гости, намираща се в с. Борово в близост до Кръстова гора, в централната част на Родопите. В землището на селото се намира известният православен манастирски комплекс “Кръстова гора – Света Троица”. Кръстова гора е едно от най-почитаните православни български светилища, през което всяка година минават хиляди туристи. В Родопите се намират едни от най-красивите и живописни места в България, подходящи за незабравима ваканция.

Къщата с Параклиса е уникално място за почивка и отдих, в непосредствена близост до Кръстова гора. Освен прекрасна гледка, къщата предлага спокойствие и уют с автентичната подредба на стаите и красивата градина. Наличието на параклис в двора създава усещането за връзка с Кръстова гора и нейното неповторимо духовно излъчване.

Визитките, изработени от Рекламна агенция Райц-2, за „Къщата с Параклиса” са в красив стил с наситени цветове, качествен дигитален печат. Тъмносиният фон откроява белите надписи и допълва изображението на Параклиса. Дизайнът на визитктите привлича вниманието и създава предства за лятно настроение и предстояща почивка.

Рекламна агенция Райц-2 предлага широка гама рекламни услуги – различни видове печат, създаване и поддържане на web – сайтове, web дизайнCEO оптимизация, интернет реклама, външна реклама – билбордове, реклама в градския транспорт и метрото, брандиране на автомобили, сувенирна рекламаPR, организиране на събития, съобщения до медиите и др. Агенцията нееднократно е участвала в подготовката и реализирането на цялостни рекламни кампании. Благодарение на модерното оборудване на фирмата, може да бъде изпълнен всеки проект.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Rodopite

На почивка в България – „Къщата с Параклиса” в централната част на Родопите