Многофункционален работен тефтер с календар за Remeko от Райц-2   

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати многофункционален работен тефтер за Remeko. Ремеко ООД е българо-шведска търговска фирма, предлагаща високотехнологични материали и продукти, технически решения и консултации в следните области на промишлеността: металургия, енергетика (АЕЦ Козлодуй), циментова промишленост, минна промишленост, екология – пречистване на питейни и отпадни води и премахване на азбест. Фирмата разполага с два склада – до София и до Видин, които са оборудвани с необходимата товаро-разтоварна техника и работен персонал.

За своите клиенти, партньори и служители от Ремеко са поръчали в рекламна агенция Райц-2, изготвянето на изключително удобен и функционален тефтер-бележник за 2018 година. Бележникът е формат А4 с планер за всеки ден. Оставени са страници за бележки с редове и с квадратчета. В началото, освен календар за 2018 г. са поместени календари за 2019 г. и 2020 г. На последните страници е разположен ловно-риболовен календар за 2018 г. и карта на България с основните пътища. Кориците са пълноцветен дигитален печат с ламинат и частичен UV лак. Дизайнът на кориците е в свежи цветове, изключително оригинален и създава впечатляващ ефект с частичния UV лак. Бележникът е лек, удобен за ползване и издържлив.

Рекламна агенция Райц-2 предлага експресни поръчки дигитален печат с високо качество, а рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат варианти за дизайн на различни рекламни материали.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Remeko

Многофункционален работен тефтер за Remeko