Рекламна агенция Райц-2 предлага на своите клиенти хубав спомен за 14 февруари – деня на влюбените и деня на лозаря – Трифон Зарезан.

 Може да зарадвате своите партньори, клиенти и приятели с приятна изненада – бутилка вино с дизайнерски етикет, изработен от графичните дизайнери на агенцията. Етикетът е с размер 12,4/16,7 см. и e отпечатана на стикер с чупещ  (рязан)  гръб. Защо е отпечатан на стикер с рязан гръб? Това позволява етикетът да бъде поставян ръчно и лесно. Може да бъде изработван в малък тираж на дигитална машина XEROX DC 250 от 1 до 100 бройки. Предлага се и пълноцветен офсетов печат за по-големи тиражи с формат 50/70 на пълноцветна офсетова машина Heidelberg. Етикетът има стилен дизайн, пълноцветен печат с акцент върху червения и лилавия цвят – цветът на растението арония. Най-отгоре е поставено логото на Винарска изба DOMAIN TRIFONOV. Избата се намира в село Песнопой недалеч от курорта Хисар.

Дизайнът на етикета, разработен от професионалистите на Райц-2, може да задоволи и най-капризните клиенти, да донесе настроение и незабравими емоции в празничната вечер. Защо да не поднесем празнично пожелание (а може и предложение) под формата на бутилка вино от колекцията Rare Wines със специален етикет към вашия любим човек, приятели, колеги и партньори. Празничната атмосфера ще бъде допълнена от жеста на внимание и специалното отношение към детайлите.

Любов и вино