Реклама от Райц-2 за луксозния магазин за подаръци Top Gifts

Рекламна агенция Райц-2 извърши ребрандиране на два стелажа в луксозния магазин за подаръци Top Gifts. Стелажите са за продукти на Булфреш Козметик. Компанията предоставя висококачествени продукти на основата на естествени съставки, органични материали и чисти суровини.

Представянето на продуктите е визуално изкуство и като всяко изкуство си има тенденции, които следва. Ребрандирането действа освежаващо и създава впечатление за актуалност. Необходими са специалисти в бранша, за да може да бъде постигнат необходимия ефект. Рекламна агенция Райц-2 изготви за  Top Gifts самозалепващи стикери и рекламни плоскости от коматекс с които бяха аранжирани стелажите на Булфреш Козметик. Нежните цветове и розови рози привличат погледа на клиентите и създават неповторимо усещане за свежест. Дизайнерите от Райц-2 са избрали дизайн сътветстващ на основната визия на фирмата и същевременно открояващ представяните продукти сред останалите.

Рекламна агенция Райц-2 е с богат опит във външната и вътрешната реклама. Агенцията нееднократно е участвала в подготовката и реализирането на цялостни рекламни кампании. Райц-2 предлага качествен дигитален печат върху различни материали в зависимост от целта на тяхното приложение. Благодарение на модерното оборудване на фирмата, може да бъде изпълнен всеки проект от дизайна до монтажа.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Podaraci

 

Луксозни подаръци от Top Gifts