Комплект рекламни материали, изготвени от Райц-2, за Пенсионноосигурително дружество – Бъдеще  

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати рекламни материали за 2018 г. за Пенсионноосигурително дружество – Бъдеще. Дружеството осъществява допълнително пенсионно осигуряване чрез пенсионни схеми на капиталово покривен принцип на базата на дефинирани предварителни вноски. Средствата на фондовете се управляват с грижата на добър търговец при спазване принципите на надеждност, ликвидност,  доходност и диверсификация в интерес на осигурените лица. Пенсионноосигурително дружество – Бъдеще е лицензирано от Комисията по финансов надзор за извършване на дейност по допълнително пенсионно осигуряване.

За Новата 2018 г. от дружеството са поръчали в Райц-2 изготвянето на комплект рекламни материали. Комплектът включва работен календар, календар-пирамида, настолен работен календар, тефтер бележник и рекламно кубче за бележки. Материалите са качествен офсетов печат със специално изготвен дизайн, съответстващ на актуалната рекламна визия на пенсионноосигурителното дружество. Настолният работен календар е с размер 35/26 см., което го прави изключително удобен и практичен. Тефтер бележникът е тип тетрадка с телена спирала, размер 25,5/19,5 см. и листа на квадратчета. Свежата визия на работния календар е съчетана с цветовете на месеците. Календарът е ефектен и привлича вниманието. Стилните рекламни материали създават впечатление за високо доверие и работа със сериозен и надежден партньор.

Рекламна агенция Райц-2 нееднократно е доказала своята оригиналност и ефективност при изготвянето на рекламни материали. Всяка година агенцията организира календарни кампании. Райц-2 предлага висококачествен офсетов и дигитален печат. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат интересни идеи за реклама и тяхното успешно реализиране.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

pensionnoosiguritelno

 

Комплект рекламни материали за 2018 г. за Пенсионноосигурително дружество – Бъдеще