Рекламна агенция Райц-2 изработи подробна карта на курорта Боровец, на която са обозначени и представени хотелите, ски пистите, лифтовете, паркингите и медицинските пунктове. Картата разполага с допълнително информация за маршрутите по които може да се минава с колело, пеша или с мотор.

Картата е под формата на дипляна с размер в разгърнато положение 29,6/42 см., надлежно сгъната с четири бига, за да се постигне оптималния формат от 10,5/14,8 см., който създава удобство при нейното носене. Хартията е 115 гр. мат., офсетов печат на четирицветна пълноцветна машина  Heidelberg. Офсетовият печат се слави като най-качествената технология за печатане на текст и изображения, с най-финните детайли, при пълноцветен печат за по-високи тиражи. Може да се използват различни материали тип хартия и картон, без това да се отрази на качеството. Използва се система за отпечатване на цветни изображения, като принципа е наслагване на растерните решетки на отделните цветове. Цветното изображение се разлага на четири основни цвята – CMYK (cyan, magenta, yellow, black). Целта е на хартията да се предаде по-реална картина. Рекламна агенция Райц-2 разполага с дългогодишен опит и експертен персонал в сферата на офсетовия печат, като повече и подробна информация може да бъде намерена на сайта на агенцията www.raitz-2.com.

Дизайнът на картата е практичен и оригинален. Рекламните дизайнери от Райц-2 се постараха да разположат оптимално и в практичен вид множество информация за курорта Боровец, както и две карти, разположени една срещу друга, представящи нагледно целия комплекс със ски пистите, лифтовете, паркингите, медицинските пунктове, маршрути за разходка и други подробности. От другата страна в прегледен вид, на бледозелен фон е поместена информация за хотелите в курорта с данни за контакт. Оригиналният дизайн на лицевата част, изготвен от рекламните дизайнери на Райц-2, дава представа за услугите предлагани в курорта и показва несравнимата красота на планината. Специално място е отделено за реклама на гр. Самоков. Райц 2 изработи за община Самоков календари и сувенирни рекламни материали, като повече подробнисти и информация може да намерите на сайта на агенцията http://suvenirite.net/. На челната страница на картата е сложено логото на курорта Боровец, а заглавието „120 years BOROVETS Тhe first resort in тhe Balkans!“ (120 години Боровец първият курорт на Балканите!) създавава впечатление за традиция и качество.

Малко история.

Първото име на Боровец е Чамкория (турска дума, чийто буквален превод е Боровец) и е първият планински курорт в България и на Балканите. Първо княз Фердинанд, през 1896 г., построява тук лятната си резиденция, а след него и други софиянци от по-заможни фамилии започват да си строят на това място вили за летен отдих. През 60-те и 70-те години на миналия век курортът се разраства като най-големия център за зимни спортове на Балканите, а през 80-те години Боровец се развива и превръща в модерен ски курорт. Райц 2 разполага с билборди до град Самоков и непосредствено преди курорта Боровец, повече информация може да видидте на сайта http://vanshnareklama.com/. Днес Боровец е целогодишен, известен на международно ниво, модерен курорт с безброй възможности за активни занимания и забавления. Множеството хотели на територията на курорта предлагат възможност за избор, а оригиналната карта изработена от рекламна агенция Райц-2 е отличен пътеводител.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Карта на комплекс Боровец изработена от рекламна агенция Райц-2 по случай 120 години от създаването на курорта