Изкуството в един календар

В Райц-2 винаги подкрепяме изкуството във всичките му форми. За нас е удоволствие да Ви представим новия календар на художничката Дени Орманова. Тя рисува своите картини като наблюдава обекта, използвайки информацията за него. Светлината е главен герой в нейните пейзажи – тя рисува с акрил и масло. Календарът е с размер 16,5×24 см хартията е 300 гр. Gentle Bianco. Печатът е дигитален, а календарът е скрепен с метална спирала. Рекламна агенция Райц-2 произвежда такъв тип календари, албуми и тефтери.

Пейзажите на художничката впечатляват със светлина, и реализъм. Дени Орманова обича светлината на следобедното слънце, магнетичното море зеленината на планината.

Началната страница на календара е с името на художничката и годините, в които е издаден календара. Той е отпечатан за 2017 г. и 2018 г., като картичките са залепени върху календара и могат да се използват като самостоятелни картини. Изработен с голям професионализъм календарът е много добър начин за реклама, ако сте човек, който се занимава с изкуство. Заповядайте в рекламна агенция Райц-2, за да изготвим и вашия мечтан календар.

Календар с картините на Дени Орманова