Тела за работни календари

Универсал Класик

Още по-изчистен дизайн, вече на 6 езика е новият календар с 3 тела Универсал. Телата са на 70гр/м2 офсет с изключителна степен на белота, иглена перфорация и тетрадно шиене.

Календар Универсал 2017 е на 6 езика, с 1 и 3-ти месец в един цвят и средно тяло в два цвята и две цветови комбинации.

img_preview-4

Работни бизнес календари Лайт

С основен месец в 4 цветови комбинации. Допълнителни месеци в синьо са новите календари Лайт през 2017. Всички цветови комбинации са налични във варианти в 3 тела и 4 секции.

Новите варианти дават възможност за поръчка на евтини фирмени работни календари с 3 и 4 тела/секции в много цветови варианти.

img_preview-4

Работни календари с 2 тела

Най-новият календар, е разширен Класик с 2 тела всяко с по 6 листа, 2 водещи месеца и общо 6 секции в т.ч. 2 предходни, 2 настоящи и 2 следващи месеца.

Телата са на 70гр/м2 офсет с изключителна степен на белота, с иглена перфорация и декоративни шапки на телата.

img_preview-5

Луксозни календари

img_preview-3

Работни календари 3 тела, Елит

Работните календари 2017 с големи тела тип Елит (Макс) са с изчистен дизайн на 7 езика. Календар Елит е с голям размер на тетрадките, 3 отделни тела, фон в трети цвят и фирмената глава. Окомплектован е с прозорче с ластици. Календари три тела Елит са с тела на 80гр/м2 офсет с изключителна степен на белота, с иглена перфорация и самозалепващи шапки на телата;

Работни календари 3 тела Класик

Работен календар 3 тела Класик е най-поръчвания фирмен работен календар през последните години. Телата са на 70гр/м2 офсет с изключителна степен на белота, с иглена перфорация и декоративни шапки на телата.

Календар 1 тяло Квадрат

Едносекционен работен календар Квадрат е с едно тяло, размер 304х540мм, основен и предходен месец, мултиезичен календариум, официални български и международни празници.

Работен календар Мини

Многолистов календар

Календар Пирамида

Джобни календарчета

Настолни Календари

Календар Бележници