Рекламна агенция Райц-2 изработи и монтира щанд на община Самоков и курорта Боровец във връзка с изложението Ваканция & Спа Експо 2017 г.

Райц-2 предлага цялостно оформление на изложбени щандове, като повече и по-подробна информация може да бъде видяна на сайта за външна реклама на агенцията – http://vanshnareklama.com/.

Щандът на община Самоков и курорта Боровец, като цялостно решение, представя природната красота на общината в съчетание с предлаганите туристически услуги. Дизайнът е оригинален и създава впечатление за реалност на представяната картина, която прелива и в изображението на пода. Винилното пано за гръб на щанда е с размери 6/3,70 м. с капси от всички страни и джоб отдолу за изпъване. Райц-2 предлага възможности за широкоформатен печат върху различни материали (винил, PVC фолио, хартия и др.) с детайлно и качествено изображение. Щандът е обзаведен с плоскости със задно осветяване, с фолирани повърхности, върху които от едната страна е изобразено логото на Самоков, а от другата логото на Боровец. Двете лога са изработени от рязано фолио. Дизайнерското решение за представянето на община Самоков по време на изложението, отличава с оригиналност щанда на общината, прави го забележим и запомнящ се. Райц-2 е с дългогодишен опит в планирането на рекламни кампании. Агенцията предлага изготвянето на цялостна концепция за визията и целите на изложбени щандове от идеята на клиента до готовия щанд.

Успешното представяне на една фирма по време на изложение е от особено значение за нейното развитие и просперитет. При това положение специално внимание трябва да бъде обърнато на подготовктата за нейното представяне. Професионалистите от Райц-2 могат да предложат, допълнят и разработят идейте и вижданията на своите клиенти.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Изработка и монтаж на изложбен щанд от рекламна агенция Райц-2 за 34-та Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО