Рекламна агенция РАЙЦ-2  предложи визията и изработването на стилни ангелчета за подарък от огледален плексиглас за Кnauf България.

Корпоративните подаръци са важна и неизменна част от рекламната кампания на всяка голяма фирма. Всяка година се предлага изработването на уникални и стилни подаръци за корпоративните ни клиенти, изтъкващи предимствата и качествата на изключително богатата гама от продукти, които присъстват  в целия процес на съвременното строителство от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Ангелчетата са своеобразна реклама на един от основните продукти на Knauf България, „Cleaneo akustik” – изтъкващи предимствата, приложението  и ефекта на иновативната перфорирана гипсова плоскост от зеолит на Knauf “Cleaneo Akustik-Чист по природа”. Продукцията на Knauf е с качество на световно ниво, което предполага сериозен ангажимент, както към представянето на продуктите, така и към запознаването на клиентите с техните качества и предимства.

Изработка на ангелчетата:

Подготовката на файла за ангелчетата е с реални размери; ширина 100мм х дължина 110мм. Лазерно изрязани от огледален плексиглас с дебелина на материала 3мм.

Довършителни работи по аранжирането на ангелчетата:

След , като бъдат изрязани на лазера, формичките на ангелчетата изисква да се почистят от остатъчните елемeнти по тях.

Да се премахне фолиото, което ще даде допълнителен блясък на ангелчетата.

Да се вържат старателно панделките от синя  платнена лента от по 50см, отговаряща на корпоративния цвят на фирмата и най-накрая да се поставят в изискана прозрачна опаковка.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Изработване на коледни ангелчета от огледален плексиглас за Knauf България