Рекламна агенция РАЙЦ-2 изготви рекламни материали за Кане Корсо Асоциация.

Кане Корсо Клуб България е учреден през 2009 г.  и има за основна цел да работи за развитието и подобряване здравословното състояние и екстериора на кучета от породата Кане Корсо в Република България  чрез своите членове и структури, като повишава киноложката култура на своите членове и популяризира дейността им сред обществото.

Сдружението Кане Корсо Клуб България работи в обществена полза, като има следният предмет на дейност:

– чистопородно развъждане, отглеждане и регистрация   на   кучета   от   породата   кане   корсо на територията на Република България установени от FCI и БРФК, опазване на расовите белези на породата Кане корсо и абсолютна забрана за всякакво кръстосване с кучета от друга порода;

-подпомага повишаване качествата на физическите заложби на кучетата от породата Кане корсо и на техния характер;

– организиране на специализирани изложби за породата, контрол върху  благоприятните условия за отглеждане на чистокръвни породисти кучета и т.н.

По повод организирането и провеждането на изложение на кучета от породата Кане Корсо, през почивните дни в периода 21.09-23.09.2018г. в гр. Банкя, Кане Корсо Клуб България ни поръча изготвянето на следните рекламни материали:

–          Каталог с размери А5 с обем 16 страници плюс 4 страници корици, мат ламинат едностранно в черен цвят на тялото. Хартията за корицата е 250гр. хром мат, а за тялото е 150гр. хром мат, скрепена с  две телчета по средата. Тиража на каталога е 120бр.

–          Оценителен лист с размери А4 на 80 гр химизирана хартия. Печатът е едноцветен в черно по два екземпляра (бял и жълт лист). Кочаните са залепени в горния край посредством туткалене. Всеки кочан е от 50 по два листа.

–          Дипломи с размер А4 на , разпечтан на дигитална машина на 270гр. хартия бледожълта палатина. Тиражът е 100бр, пълноцветен печат.

–          Трансперант с размери 3м на 4м, пълноцветен винил. 

–          Трансперант малък с размери 1м на 0,50м, пълноцветен винил.

–          Рол банер плюс винил с размери 0,80 х 2,00 м, пълноцветен  винил.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама!

Изготвени рекламни материали за Кане Корсо Клуб България