Табели изготвени от Райц-2 за „Къщата с Параклиса” с. Борово, в близост до Кръстова гора

Рекламна агенция Райц-2 изготви табели за „Къщата с Параклиса” – къща за гости, намираща се в с. Борово до Кръстова гора. Село Борово се намира на 50 км от гр. Пловдив и на 38 км. южно от Бачковския манастир. В землището на селото се намира известният православен манастирски комплекс “Кръстова гора – Света Троица”. Местността е в ценралната част на Родопите и носи името си от близкия Кръстов връх. На същия връх някога е съществувал стар манастир, който отдавна е разрушен. Според преданията в манастира се е пазела частица от Христовия кръст. Кръстова гора е едно от най-почитаните православни български светилища, през което всяка година минават хиляди туристи.

Къщата с Параклиса е уникално място за почивка и отдих в непосредствена близост до Кръстова гора. Освен прекрасна гледка, къщата предлага спокойствие и уют с автентичната подредба на стаите и красивата градина. Наличието на параклис в двора създава усещането за връзка с Кръстова гора и нейното неповторимо духовно излъчване.

Табелите, изработени от Рекламна агенция Райц-2 за „Къщата с Параклиса”, са от самозалепващо се PVC фолио и олекотена PVC плоскост (коматекс). Печатът върху плоскостта и фолиото е с висока резолюция. Изображенията са изключително детайлни, даващи представа за предлаганите услуги. Надписите са на червен фон, привличащ погледа върху необходимата информация.

Рекламна агенция Райц-2 предлага изработка на различни видове табели за външна реклама. Професионалистите от агенцията могат да предложат проект на дизайн и подходящи материали за ефектна визия. Райц-2 предлага наем на рекламни съоръжения и билбордове в София и страната.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Tabela2

За едно уникално място в България – „Къщата с Параклиса” в близост до Кръстова гора