Ефектна реклама от Райц-2 за автосервиз Рубин

Рекламна агенция Райц-2 изготви рекламни материали за автосервиз Рубин. Основната дейност на фирмата е комплексно сервизно обслужване на леки и лекотоварни автомобили и продажба на резервни части. Автосервиза разполага със собствена база и много добра технологична обезпеченост, даваща възможност за извършването на широка гама услуги. Високото качество на ремонтите се постига благодарение на новата модерна техника и висококвалифицирания персонал.

За реклама на дейността си от фирмата са поръчали разнообразни и ефектни рекламни материали. Изготвени са указателни табели за някои от дейностите в автосервиза, в бял и жълт цвят с размер 130/200 см. Отпечатен е рекламен надпис на винил с размер 200/70 см. Ярките цветове на винила – в жълто и червено, привличат вниманието към предлаганите услуги. За подаръци на своите клиенти фирмата е избрала ефектни химикалки, запалки и класьори за документи. Химикалките са три вида – в червен цвят със сребристи надписи и прозрачно бяло с надписи в червено и черно. Запалките са червени и черни със сребристи и бели надписи. Класьорите за документи са черни с надпис от ситопечат в сребърен бронз.  Високото качество на обслужване кореспондира с избора на качествени рекламни материали. Тяхното разнообразие говори за сериозно отношение към клиента и неговите желания. Представянето на фирмата е на необходимото ниво, а впечатленията са за качествено изпълнение на извършваните услуги.

Рекламна агенция Райц-2 предлага богат избор на рекламни сувенири и луксозни корпоративни подаръци. Експертите от агенцията ще Ви помогнат да изберете най-подходящите рекламни материали и сувенири за Вашия бизнес. Агенцията е с многогодишен опит във външната реклама и разполага със собствена национална мрежа от билбордове, което позволява внимателно планиране и избор на подходящи места за ефективна рекламна кампания.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Rubin

Ефектна реклама за автосервиз Рубин