Рекламна агенция Райц-2 брандира с полимерно самозалепващо фолио с пясъкоструен ефект всички прозорци, стъкла и стъклените врати на семеен бутиков хотел и ресторант „Агонцев“.

“. Пясъкоструйното фолио има заскрежен матов ефект, идеално залепва за стъкло и гарантира дългосрочна експлоатация на открито и закрито. Може да се използва с цел ограничаване видимостта в дадено помещение (например офис) или за спиране пряката слънчева светлина, без да се затъмнява помещението. Лепилото е прозрачно, което дава възможност за еднаква визия от двете страни на стъклото.  Най-широко пякъкоструйното фолио се използва за декорация на прозорци, стъклени прегради и витрини. Рекламна агенция Райц-2 предлага различни видове самозалепващо PVC фолио, класирани в зависимост от тяхното приложение – за стени и витрини, за светещи реклами, транспарантни, банерни, за моторни превозни средства, светлоотразителни за пътни знаци, имитации на пясъкоструй и други декоративни фолиа.

Дизайнерското решение, от рекламните дизайнери на Райц 2, за декорирането на стъклата и вратите на хотел „Агонцев“ е в стил, съобразен с основната визия на хотела. Впечатлението е за елегантен стил и лукс, който може да задоволи и най-взискателните клиенти. Услугите предлагани от хотела, отговарят на рекламирания лукс, създават удобство и комфорт. Рекламна агенция Райц 2 разполага с режещ плотер Jaguar V-LX със серво управление и камера за прецизно изрязване по контур, закупен от фирма „Микро АСУ“, с максимална ширина на рязане на фолиото до 115 см, което дава възможност за прецизното изработване на различни надписи и орнаменти за разнообразно приложение. Благодарение на модерното оборудване с което разполага агенцията, може да бъде изпълнен всеки един проект от дизайна до монтажа. Повече подробности за всички услуги предлагани от рекламна агенция Райц-2 може да намерите на алтернативния сайт за външна реклама на агенцията http://vanshnareklama.com.

Решението на ръководството на хотел „Агонцев“ да се довери на рекламна агенция Райц-2 за брандирането на остъклените части на хотела е още едно доказателство за качеството и разнообразието на услугите предлагани от агенцията.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Елегантност и стил – брандиране с пясъкоструйно фолио от рекламна агенция Райц-2 на семеен бутиков хотел и ресторант „Агонцев“