Райц- 2: Изработка на печатни рекламни материали/ Продуктов каталог на Dermoterra

От рекламна и PR агенция Райц- 2 изработихме за фирма Дермотера ООД продуктов каталог, като за печата на изделието избрахме хартия от 150 грама на кв. м. С качеството на печата, вида на хартията и цветовия диапазон постигнахме по- приятен и завършен външен вид. Форматът на продукта е: 20х20 см., цветността е 4+4, обема: 18 стр. + 2 корици (лице и гръб).
Продуктовият каталог, напечатан от агенция Райц- 2, е с богато разнообразие от цветове, продуктовия асортимент е разнообразен и има баланс между снимковия и текстовия материал. Контрастът между основния фон и текста е съобразен, така че клиента да не бъде затормозен с цялостното извличане на информация.
Кориците на продуктовият каталог се състоят от снимка, лого, слоган, web- сайт. Вътрешната част се състои от снимки и описателен текст. На първа и втора страница е добавена обща информация за козметиката Дермо- Тера, изцяло базирана на естествените природни съставки на Мъртво море.
От продуктовият каталог, клиентите на Дермо- Тера могат да получат информация както за натуралните кремове за лице без парабени, за подхранващите маски, за козметиката за тяло и ходила, за козметиката, предназначена за мъже, така и за здравето на кожата и косата.
Рекламна и PR агенция Райц- 2 предлага пълноцветен и офсетов печат, щанцоване и изработка на щанци, номерация, акциденции, застрахователни полици, книги, брошури, дипляни, менюта и т.н., а за малки тиражи- и дигитален печат. Освен всичко изброено до тук, агенция Райц- 2 предлага услугите: Онлайн- маркетинг и СЕО оптимизация. Външната реклама е областта, в която Райц- 2 постигна значителни успехи. “Райц-2” ООД разполага вече и със собствена печатна база.

Продуктов каталог на Dermoterra