Външна рекламна табела и табелки алуминиев профил изработени от рекламна агенция Райц-2 за Евролийз Такси

Рекламна агенция Райц-2 изработи външна рекламна табела и интериорни табелки алуминиев профил за фирмата предлагаща таксиметрови услуги Евролийз Такси. Външната рекламна табела е 6/1,20 м. метална конструкция с алуминиеви ъгли. Висококачественият печат е върху промазан винил, имитиращ реклама от плексиглас.

Основната мисия и цел на Евролийз Такси е предоставяне на качествени услуги, което да открои компанията между останалите фирми на пазара за таксиметрови услуги. От тази гледна точка представянето на фирмата е от особено значение, не само в интернет пространството, но и по отношение представителност на външната визия. Дизайнът на външната реклама е върху бял фон в жълто и синьо – основните цветове от логото на Евролийз такси. В долния десен ъгъл е поставен фрагмент от шахматно разположени квадратчета в бяло и черно – един от символите на таксиметровите услуги.

Интериорните табелки са от алуминиев профил с надписи от PVC фолио. Те са с представителна визия, леки са и могат да бъдат поставяни върху различни материали.

Рекламна агенция Райц-2 предлага широкоформатен печат върху различни материали в зависимост от целта на тяхното приложение. Благодарение на модерното оборудване на фирмата може да бъде изпълнен всеки проект от дизайна до монтажа.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Eurolease

Външна рекламна табела и табелки алуминиев профил за Евролийз Такси