Визитки, изготвени от Рекламна агенция Райц-2 за KNAUF

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати визитки за служители на Knauf.  Компанията KNAUF предлага изключително богата гама от продукти в съвременното строителство – от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите. Фирмата работи с най-новите материали, системи и технологии в модерното строителство. Продукцията на Knauf е с качество на световно ниво, което предполага сериозен ангажимент, както към представянето на продуктите, така и към представянето на служителите на компанията.

Визитките са с размер 85/65 мм., двустранен дигитален печат. Дизайнът е съобразен с рекламната визия на Кнауф, като основния акцент е върху логото, чийто син цвят се откроява върху белия фон. В горния десен ъгъл е добавено  изображение, подчертаващо телефона от информационния център на фирмата. Цветовете на визитките са основно в синьо и черно, върху бял фон. Единствено логото на Fire Win в долния ляв ъгъл се откроява с оранжев цвят. Fire Win е иновативна система за протовопожарна защита на Knauf, включваща четири нови продукта за проектиране на огнеупорни конструкции. Кнауф предлата не просто строителни продукти, но и знанието как да бъдат използвани по най-добрия начин.

Рекламна агенция Райц-2 предлага изготвяне на визитки с атрактивен дизайн в съответствие с поставените цели. Експертите от агенцията могат да предложат вариант за печат в зависимост от големината на тиража. Индивидуалният подход и професионалното отношение гарантират успешен резултат.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Knauf

Визитки за KNAUF