Визитки, изготвени от Райц-2 за „Санди Арт” – магазин за художествени материали  

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати визитки за „Санди Арт” – магазин за художествени материали. Магазинът се намира в центъра на София и предлага материали за художници, бои, четки, рамкиране, платна, стативи, картони, дъски, керамични фигурки. В него може да се намери всичко полезно и необходимо за една нестандартна украса или иновативно художествено решение.

Визитките са в ярки цветове, които привличат вниманието и оставят запомнящи се впечатления. Внимателно подбрано лого, с изчистена визия, говори достатъчно красноречиво за предлаганите услуги. Акцентът във визитките е върху него и данните за контакт – всичко необходимо за намиране на нови клиенти и партньори. На задната страна на визитката е поместена карта, указваща местоположението на магазина. Визитките са красиви, удобни и практични. Представянето на фирмата е на необходимото ниво, а от оставените впечатления зависи нейното развитие.

Рекламна агенция Райц-2 предлага онлайн поръчки на визитки, чрез специално разработен за целта сайт БГ ВИЗИТКА. На него може да изберете подходяща форма и да поръчате Вашите визитки. Агенцията предлага работещи идеи за атрактивна реклама на Вашия бизнес. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат дизайн, предпечатна подготовка и подходящи материали за Вашата реклама. Индивидуалният подход и професионалното отношение гарантират успешен резултат. Агенцията предлага богат избор на рекламни сувенири и луксозни корпоративни подаръци с които да допълните цялостното представяне на Вашата фирма.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

hudojestveni

Визитки за „Санди Арт” – магазин за художествени материали