Брандиране на рекламни материали и аксесоари от Райц-2 за 3М

Рекламна агенция Райц-2 подготви дизайна и брандира рекламни материали за 3М. 3М е международна фирма, използваща иновативни решения и нови технологии в различни сфери на икономиката – здравеопазване, енергетика, автомобилна индустрия, безопасност, комуникации, транспорт и др. за подобряване качеството на живота. Фирмата се радва на световна репутация като етична и спазваща закона компания. 3М е с високи критерии за качество и изисквания за отговорност, не само към служителите си, но и към всички бизнес партньори. Този принцип е истински пример за съвместимостта между реалното развитие и коректните отношения.

Във връзка с представяне на фирмата на международна конференция, от рекламна агенция Райц-2 са подготвени за 3М рекламни раници, шапки и баджове. Раниците са в черен цвят с размер 31х45х12 см., практични и удобни за ползване.  Шапките са пет панелни с велкро закопчаване, също в черен цвят, върху който се откроява логото на 3М в червено и бяло. Връзките на баджовете са в бял цвят с брандирано червено лого върху тях. Общата визия на шапките, раниците и баджовете е изчистена и делова, а представянето на фирмата на необходимото ниво.

Рекламна агенция Райц-2 предлага богат избор на рекламни сувенири, бизнес подаръци и аксесоари. Експертите от агенцията ще Ви помогнат да изберете най-подходящите рекламни материали и сувенири за Вашия бизнес, включително възможностите за брандиране върху тях.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

reklamni materiali

Брандиране на рекламни материали и аксесоари за 3М