Брандиране автомобили на компанията за бързи кредити CrediHelp от Райц-2

Рекламна агенция Райц-2 подготви дизайна и брандира автомобили на компанията за бързи кредити CrediHelp. CrediHelp е небанкова финансова институция, предоставяща бързи парични заеми. Компанията има разрешително от БНБ като финансова институция, регистрирана е като администратор на лични данни и притежава сертификат SSL  за гарантиране сигурността на информацията предоставяна онлайн. CrediHelp предлага гъвкави и адаптивни опции за отпускане на бърз кредит и контакт с клиентите.

За автомобилите на CrediHelp е използвано каст фолио с ламинат за по-висока издържливост. Подготвен е специален дизайн с преобладаващ оранжев цвят от рекламната визия на фирмата, което прави автомобилите забележими и разпознаваеми. Акцентирано е върху логото и телефона за контакт. Освен реклама, брандирането на автомобили утвърждава имиджа на фирмата. За клиентите, ползващи услугите на компанията, присъствието на фирмата в публичното пространство създава допълнително доверие и впечатление за надежден партньор.

Рекламна агенция Райц-2 разполага с модерно оборудване с което може да изпълни всеки един проект от дизайна до монтажа с различни видове PVC фолио. Агенцията предлага брандиране на автомобили, офиси, магазини, външни и вътрешни помещения. Райц-2 предлага пълно или частично брандиране на автомобили, стикери за стъкла, използване на пълноцветен печат с предпазен ламинат за дълготраен цвят. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат разработка на атрактивна рекламна визия, съобразена с превозното средство и бранда на фирмата.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

avtomobili

Брандиране на автомобили на CrediHelp