Райц предлага цялостни web решения при израбовнето на web сайтове, следвайки основните правила и последните тенденции в уеб дизайна и неразривно свързаната с тях оптимизация(SEO).

Когато дадена фирма иска да и бъде изработен web сайт, то на първо място трябва да си отговори на въпроса, до каква степен Интернет е важен за нейния бизнес. Отговаряйки на този въпрос, тя лесно може да отговори и на следващия, а именно, какви средства би отделила за изработката му? Също така много важно е дали определена фирма цели само идентифициращо присъствие в Интернет пространството или изработването на уеб сайт работещ в полза и развитие на бизнеса й.
Цената за изработката на един уеб сайт се определя от критерии, като сложност на изпълнението, творческия и времеви ресурса вложен в изработката му. Това обуславия цена индивидуална за всеки отделен случай. Инвестицията вложена в професионално изработен сайт във това времето на високите технологии се възвръща многократно.
Много важно за да не кажем основно в един уеб сайт е неговата функционалност. Правилното структуриране(съчетаване)на отделните елемени текст, изображения, графики, менюта и т.н., првят един сайт привлекателен и лек за навигация, като в същото време се пдонася разбираемо необходимата информация. Все по-често се прилага графичния дизайн при програмиране на сайтове. От голямо значение е и бързото отваряне на даден сайт,кото влияе и на неговата индексация от търсачките. Тежките, тромавите и бавно отварящи се сайтове не се приемат добре от потребителите и влияят на потребителското преживяване, а и на самата идексация от търсачките.
Фирмения уеб сайт е вашата визитка за пред света. Той дава много ясна и точна представа за вас и вашия бизнес и работи денонощо за вас.

No Post found