sf54a_2

За пореден път Райц-2 реализира Про Боно акция като се включи в инициативата за популяризиране на кампанията срещу трафик на хора. На една от нашите локации билбордове в София безвъзмездно поставихме винил с информация за националния денонощен телефон за борба с трафика на хора – 0800 20 100. Телефонът е безплатен и на него могат да се подават сигнали за хора, жертви на трафик. Операторите на линията са добре обучени професионалисти, които помагат за спасяването на жертви на трафик и предпазват хората в риск.


За Райц 2 рекламата не е само професионален опит и бизнес, но и призвание. Ето защо фирмата реализира различни кампании, с които предоставя своя професионален опит на организации, коитo не са в състояние да си позволят стойността на някои услуги. Участието в мероприятия и дейности с професионален труд, подпомагащи различни каузи, допринася за изграждането на личностни и обществени ценности. Доброволното предоставяне на рекламни услуги, реализирани до този момент, са в сферата на:

  • подпомагане на организации на хора с увреждания:
  • подпомагане на християнски храмове;

Ще се радваме и в бъдеще да оказваме съдействие на каузи, които имат смислена реализация в обществения и духовен социум. А ето и някой от последните кампании:

 


  • Откриване на храма „Успение Богородично в Горна Малина:

 


  • Православен календар и материали за църквата „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Иваняне.

 


  • Кампанията „Наемете сляп човек“ е от Съюза на слепите в България – откриване на Фейсбук страница и публикации.

raiz-ahu


  • Към Фондация за набиране на средства за деца и Организация за хора с Множествена Склероза